Raluca Ana Medesan

Raluca Ana Medesan

Vizitează pagina

Selectează o Pagină

pentru școală

Pentru școala ta

Învățăm permanent. Profesorii dedicați sunt persoane care studiază pe tot parcursul vieții. Ținând cont de acest lucru, am conceput cursuri de formare online despre activitatea de predare în clasă, cu ajutorul cărora profesorii să își facă meseria cât mai bine.

Ce include cursul online

Metode și tehnici de predare în online

Caracteristicile pedagogiei digitale

Cum implicăm tinerii în activitățile online

Testare, evaluare și feedback cu ajutorul instrumentelor digitale

Cum lucrăm în modelul hibrid

„Într-un timp foarte scurt am aflat foarte multe informații! Felicitări organizatorilor!

După acest curs, colegii tăi se vor simți mai încrezători să lucreze în noul context aplicând metode noi de predare în online sau hibrid.

Treceți dincolo de pereții clasei și aflați cum instrumentele digitale pot sprijini creativitatea, pot promova vocea elevilor și pot crește implicarea acestora în cadrul activităților propuse.

Cursul are o durată de 3 ore și se desfășoară folosind aplicația aleasă de școală, în online. După ce ați decis care sunt tematicile și obiectivele de învățare din propria școală, pregătim sesiunea de training personalizată, stabilim calendarul și ne vedem online!

Programează o primă discuție astăzi

Discuția noastră se va concentra pe identificarea nevoilor pe care le au profesorii din școala pe care o reprezinți. Stabilim obiectivele sesiunii de formare și alegem temele și instrumentele pe care le vom aborda. Închidem cu aspectele administrative necesare organizării unei astfel de sesiuni.

Echipa

Dr. Dragoș Apostu

Co-fondator și EdTech Consultant

Sunt un consultant super pasionat de învățare și de noile tehnologii care își suflecă mânecile să ajute profesorii și școlile în procesul de transformare digitală. Că o fac prin training, e-learning sau consultanță, ce îmi propun mereu e să livrez experiențe memorabile care să le dea oamenilor elan și ușurință de navigare prin lumea modernă ultra-tech. În final, să-i ajute să performeze real folosindu-se de tehnologie, stăpâni pe haosul zilnic.

Am peste 10.000 de ore în sala de curs și lucrez cu profesorii din anul 2013 în diferite programe de formare profesională. Momentan sunt Manager Programe la UiPath și lector asociat la Universitate din București. 

Certificări relevante: Google for Education Certified Trainer, Microsoft Innovative Educator și Apple Teacher.

dragos@profesoruldigital.ro

Drd. Ana Medeșan

Co-fondator Profesorul Digital

Sunt un mix între consultant și profesor super determinată să văd oamenii că își descoperă și maximizează talanții. Cred că putem influența mediul în care intrăm sau din care facem parte cel mai ușor prin propriul exemplu de viziune, valori, acțiuni, mentalitate. După 13 ani de lucru cu peste 4000 de profesori am fluturi în stomac și debordez de energie în sala de traning reală sau virtuală pe teme ce țin de învățarea agilă, procese creative de învățare și evaluare, dezvoltare personală, învățare hibrid și design de învățare.

Am învățat să aduc valoare în experiențele de învățare din toate joburile pe care le-am avut fie în mediul business sau neguvernamental pentru că inovația vine din multiperspectivism. M-am îndrăgostit iremediabil de procesele creative de co-creare și colaborare și mă simt în flux în astfel de echipe.

Irina Itu

Learning Designer

Sunt un consultant pasionat de învățarea agilă și auto-dirijată. Mă simt în elementul meu atunci când construiesc cadrul în care DE CE-UL, valorile, principiile și comportamentele sunt componente de bază ale procesului de învățare care devine, astfel, organic și cu sens.
Am trecut de la rolul de student la cel de facilitator și creator de contexte de învățare explorând modalități de organizare a învățării atât în comunități de educație non-formală democratică precum Universitatea Alternativă și Learnity, cât și în mediul de business precum UiPath sau Google.
Aduc aceste experiențe și perspectivele învățării globalizate și democratizate în proiectele menite să susțină organizațiile și profesorii în procesul lor de învățare și creștere.

irina@profesoruldigital.ro

Dr. Sabin Niculae

Learning Designer

Purus a eleifend ultrice consequat. Curabitur fringilla, purus a eleifend ultrices, nisi libero dictum erat, eget aliquet sapien sem eu nisl. Pellentesque pellentesque nec elit id tempor. Curabitur est ipsum, mollis sed ultricies in, iaculis id leo Etiam sit amet ligula non neque ullamcorper consequat. Curabitur fringilla, purus a eleifend ultrices

sabin@profesoruldigital.ro

Ce spun profesorii despre acest curs?

Câteva cuvinte ale absolvenților noștri …

O sesiune excelenta, in care doi traineri „super profi” m-au invatat sa folosesc instrumente foarte utile pentru activitatea la clasa si in lucrul cu grupurile! Culoare. Informatie. Bucurie. Tehnologie. Awesome people! Awesome training! Learning by doing! Nu ratati sa va inscrieti la urmatoarele sesiuni!

Profesor

Participant curs Sibiu

Participarea la acest curs a reactualizat cunoștințele acumulate ca autodidact anterior, oferindu-mi informații noi și încredere în capacitatea mea de a deveni creator de conținut didactic.

Director liceu

Participant curs Brașov

Un curs care mi-a depãșit toate așteptările! Traineri competenți, ancorați într-un cãmp provocator, dinamici, entuziaști, organizați. Totul la superlativ absolut! Mulțumesc pentru un weekend profi-digital!

Învățătoare

Participant curs București

Poezia din oameni, ilustrată prin talent, dăruire și profesioanalism de către formatori, a devenit poezia digitală pusă în practică în cadrul cursului Profesorul Digital. Fiecare va alerga spre cei care descoperă cu pasiune lumea digitală! Comunitatea digitală dă un nou sens călătoriilor virtuale.

Profesor

Participant curs București

Învățăm împreună!

Indiferent dacă vă întrebați cum puteți să vă ajutați organizația să regândească și să adapteze procesele de învățare la zona digitală sau aveți întrebări tehnice punctuale, noi suntem aici - dispuși să împărtășim din experiența noastră.

+40 723 37 38 39

contact@profesoruldigital.ro