Raluca Ana Medesan

Raluca Ana Medesan

Vizitează pagina

Selectează o Pagină

Despre

În toamna lui 2018, Ana Medeșan, Dragoș Apostu și Elena Lotrean s-au întâlnit în București să discute despre nevoia profesorilor de a utiliza instrumentele digitale atât pentru pregătirea materialelor didactice, cât și pentru predarea informațiilor și evaluarea elevilor.

Pentru că Finnish Teacher Training Center era la început și pentru că toate ideile noastre se aliniau competențelor transversale din curriculum-ul finlandez am decis să propunem un curs de 16 ore denumit Profesorul Digital care a fost livrat pentru prima dată în ianuarie 2019.

 

Specialiști în sprijinul profesorilor

Din echipa noastră de formatori fac parte specialiști tineri care lucrează în companii de tehnologie precum: Microsoft, Google, UiPath sau Orange, dar care sunt și traineri certificați cu experiență practică în formarea adulților.

Certificările noastre

Viziunea noastră

Formarea profesorilor în beneficiul tuturor.

Misiunea noastră

Să oferim profesorilor resurse practice utilizând tehnologia de astăzi. (tutoriale, resurse gratuite, cursuri online, cărți și multe altele)

De ce să lucrați cu noi

Pedagogie digitală

Instrumentele digitale vin să ne ajute în procesul de învățare. Începem cu modul în care le putem folosi, dar continuăm cu principiile pedagogice pe care le atingem atunci când alegem un instrument sau altul.

Traineri experimentați

Trainerii noștri sunt experimentați în utilizarea noilor tehnologii pentru crearea experiențelor de învățare.

Soluții aplicabile

Folosim exemple practice și aplicăm instrumentele digitale în situații reale din sala de clasă.

Politici educaționale

Competențele digitale sunt parte din toate documentele strategice emise de Comisia Europeană sau de ministerele statelor europene, semn că acestea vor rămâne în practica de zi cu zi.

Flexibilitate

Suntem pregătiți să livrăm cursuri despre tehnologie atât în sala de clasă, cât și online. Pregătim tutoriale despre utilizarea noilor tehnologii în sala de clasă.

Comunitate

Devii parte dintr-o comunitate puternică în care vei găsi răspuns la întrebările pe care le ai și soluții pentru situațiile dificile care vor apărea. Suntem peste 1100 momentan.