Raluca Ana Medesan

Raluca Ana Medesan

Vizitează pagina

Selectează o Pagină

Masterclass

Masterclass Google Classroom – a treia ediție

Sâmbătă, 21 noiembrie, înre 10:00 – 14:00

🗓️ Te invităm sâmbătă, 21 noiembrie, între orele 10:00-14:00 la a treia ediție a masterclass-ului Google Classroom.

Acest masterclass este răspunsul nostru la solicitările tuturor profesorilor care ne-au contactat pe toate canalele să facem un curs despre Google Classroom. După prima ediție, solicitările s-au înmulțit și revenim cu această ediție.

Google Classroom este unul dintre cele mai puternice instrumente care îți stă la dispoziție pentru a lucra cu elevii. A fost gândit special pentru mediul academic și prezintă instrumente specifice de lucru, de la organizarea materialelor până la monitorizarea, analiza și evaluarea progresului fiecărui elev din clasă.

Iată ce vei putea să faci la sfârșitul celor patru ore:

După acest curs, vei putea folosi toate funcțiile Google Classroom pentru a economisi foarte mult timp și pentru a îmbunătății colaborarea cu elevii, părinții și colegii profesori.

 • Imagine de ansamblu: începem cu o prezentare generală a Google Classroom;
 • Configurări și organizare: continuăm cu noțiunile de bază privind conectarea și configurarea Google Classroom;
 • Crearea, înrolarea și adăugarea materialelor: de aici vom vorbi despre crearea cursurilor, înscrierea studenților, postarea sarcinilor și altor tipuri de materiale;
 • Monitorizarea, feedback și notare: ne vom uita la posibilitățile de monitorizare a activității elevilor pe care ni le oferă platforma, la cum putem oferi feedback pentru teme și apoi vom nota lucrările elevilor;
 • Comunicarea: spre final, analizăm funcțiile de comunicare integrate în Google Classroom;
 • Utilizarea extensiilor: închidem cu prezentarea câtorva extensii care pot fi utilizate pentru a extinde puterea Google Classroom.

Cui se adresează cursul:

Acest curs este destinat profesorilor care au nevoie de ghidaj pas cu pas pentru o setare corectă și clară a Google Classroom. Uneori este mult mai simplu dacă cineva îți arată cum să faci lucrurile pe care ai nevoie să le realizezi repede și bine.

De asemenea, e posibil să ai sentimentul că poți realiza mult mai multe cu acest instrument, dar nu cunoști în ce direcție să mergi pentru a avansa.

Dacă oricare dintre acestea este adevărată pentru tine ca profesor, care fie este la început, fie își dorește să-și îmbunătățească practicile actuale … atunci acest curs este cu siguranță pentru tine.

Cine este trainerul:

Dragoș Apostu – Manager Programe la UiPath și lector asociat la Universitatea din București. Dragoș a acumulat peste 12000 de ore de livrare la sală în cei 12 ani ca trainer și cei 8 ani ca lector în sistemul universitar.  Dragoș este trainer certificat Google pentru Educație din 2016 și Microsoft Innovative Educator din 2019.

Utilizează Google Classroom din 2014.

Investiția ta pentru acest Masterclass:

150 lei

Oferim diplomă de participare. Detaliile vor fi discutate în timpul cursului.

Cum aplici:

 1. Accesează și completează formularul: https://bit.ly/masterclass-google-classroom-pd
 2. Verifică adresa de e-mail unde îți vom trimite detaliile și link-ul de plată;
  ATENȚIE: te sfătuim să achiți din timp – Locurile sunt limitate
 3. După efectuarea plății, vei primi pe email accesul la Zoom, în ziua cursului, cu 2 ore înainte de începerea lui (adică sâmbătă, 21 noiembrie, la ora 8).

P.S. Poți să distribui acest eveniment tuturor colegilor tăi. Aici ai link: https://fb.me/e/3QJTAIuAw

Cum testăm, evaluăm și oferim feedback elevilor în mediul online

Vineri, 23 octombrie, între 17:00 – 20:00

🗓️ Te invităm vineri, 23 octombrie, între orele 17:00-20:00 la curs.

Cursul este o introducere atât teoretică, cât și practică în sistemul de evaluare din țara noastră, urmat de abordări aplicative în evaluarea online/digitală. Devii un bun cunoscător al domeniului, dar și un bun practician în elaborarea probelor de evaluare, aplicațiilor și platformelor care te ajută să construiești probe interesante, provocatoare și să oferi feedback care să sprijine învățarea elevilor tăi!

Iată ce vei putea să faci la sfârșitul cursului „Cum testăm, evaluăm și oferim feedback elevilor în online” care durează 3 ore:

 • vei avea o imagine clară privind conceptele-cheie din domeniul evaluării;
 • vei înțelege relația dintre evaluare și învățare;
 • vei putea aplica principii și tehnici specifice evaluării formative;
 • vei avea un set de unelte digitale pe care să le folosești pentru evaluarea eficientă a elevilor în timpul lecțiilor online;
 • vei ști cum să pui limită de timp pentru testele și lucrările de control online;
 • vei putea să previi copiatul și să te asiguri că elevii sunt pregătiți pentru testare.

Cui se adresează cursul:

Acest curs este destinat profesorilor care au nevoie de ghidaj pas cu pas pentru stabilirea corectă și clară a modului în care realizează testarea, evaluarea și feedback-ul utilizând instrumentele digitale. Uneori este mult mai simplu dacă cineva îți arată cum să faci lucrurile pe care ai nevoie să le realizezi repede și bine.
De asemenea, e posibil să ai sentimentul că poți realiza mult mai multe cu instrumentele online, dar nu cunoști în ce direcție să mergi pentru a avansa.
Dacă oricare dintre acestea este adevărată pentru tine ca profesor, care fie este la început, fie își dorește să-și îmbunătățească practicile actuale … atunci acest curs este cu siguranță pentru tine.

Cine sunt trainerii:

Oana Moșoiu – este un OM de educație. Este trainer, voluntar, profesor și mamă. Din aceste roluri, contribuie la o educație de calitate pentru copii, prin formarea profesorilor care sunt zi de zi alături de aceștia. Este profesor în cadrul Universității din București, lector universitar la Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Predă cursuri la programul de licență în Științele Educației și în cadrul a 3 programe de master din cadrul aceleiași facultăți.

Dragoș Apostu – Manager Programe la UiPath și lector asociat la Universitatea din București, la Facultatea de Administrație și Afaceri. Dragoș a acumulat peste 10.000 de ore de livrare la sală în cei 12 ani ca trainer și cei 8 ani ca lector în sistemul universitar. Dragoș este trainer certificat Google pentru Educație din 2016 și Microsoft Innovative Educator din 2019.

Investiția ta pentru acest curs:

150 lei

📌 Oferim diplomă de participare. Mai multe detalii în timpul cursului.

Cum aplici:

 1. Accesează și completează formularul: http://bit.ly/testare-evaluare-feedback-online
 2. Verifică adresa de e-mail unde îți vom trimite detaliile și link-ul de plată;
  ATENȚIE: te sfătuim să achiți din timp – Locurile sunt limitate
 3. După efectuarea plății, vei primi pe e-mail linkul și parola de acces ZOOM.

P.S. Poți să distribui acest eveniment tuturor colegilor tăi. Aici ai link: https://fb.me/e/3hpVBzID2

Te așteptăm cu drag!

Echipa Profesorul Digital

Învățăm împreună!

Indiferent dacă vă întrebați cum puteți să vă ajutați organizația să regândească și să adapteze procesele de învățare la zona digitală sau aveți întrebări tehnice punctuale, noi suntem aici - dispuși să împărtășim din experiența noastră.

+40 723 37 38 39

contact@profesoruldigital.ro