Raluca Ana Medesan

Raluca Ana Medesan

Vizitează pagina

Selectează o Pagină

Raluca Ana Medeșan

Raluca Ana Medeșan
Dragi colegi de EDUCAȚIE,
În memoria Ralucăi Ana Medeșan, prietenă dragă, colegă, co-echipieră, conector de lumi și formator, noi, echipa Finnish Teacher Training Centre – la inițiativa colegilor noștri Elena Lotrean și Radu Szekely, dorim să îi continuăm activitatea și viziunea pe care a împărtășit-o cu atâta bucurie nu doar prin cuvinte, ci mai ales prin fapte: susținând cursuri pentru profesori și ore studenților de la Pedagogie, contribuind la dezvoltarea sănătoasă a organizațiilor școlare, contribuind cu ideile sale creative la designul unor cursuri și mobilizând pe cei care, implicați profesional în domeniul educației, își pierd uneori entuziasmul, calea, energia.
Două proiecte s-au conturat din atașamentul nostru pentru valorile și activitatea Ralucăi.

Raluca a fost cercetaș, astfel că a fost și ea fidelă mottoului cercetașilor:

„Să lăsăm lumea aceasta un pic mai bună decât am găsit-o”.

Vă invităm să facem acest lucru împreună!

Bursa Profesorul Digital – Raluca Ana Medeșan

Pentru profesori care doresc să inoveze digital activitatea lor de predare–învățare–evaluare. Din acest fond vor fi sprijiniți, anual, un număr de 3 profesori pentru a participa la activități de dezvoltare profesională în domeniului digitalizării în educație, susținând astfel 3 inițiative ale participanților de inovare a predării – învățării și evaluării cu sprijinul tehnologiei. Bursa va avea un calendar de selecție care va începe în toamna acestui an, urmând ca acordarea burselor să aibă loc în perioada ianuarie – aprilie 2022.

Revenim cu actualizări pentru ediția 2022-2023.

Școala de vară Paulina – Sâncel, jud. Alba

Oferind activități de învățare remedială copiilor, precum și programe de dezvoltare profesională cadrelor didactice pentru a oferi activități remediale eficiente elevilor lor. Școala de vară se va derula în comuna Sâncel, locul de suflet al Ralucăi și loc de odihnă în veșnicie. Vor fi invitați să contribuie cu activități dedicate elevilor și profesorilor participanți prietenii, formatorii, profesorii și toți cei care au cunoscut-o și s-au bucurat de prezența energică, optimistă și încrezătoare a Ralucăi.

Video și articole Raluca Ana Medeșan

Școala online între provocările prezentului și oportunitățile viitorului 12 Noiembrie 2020

Reimagine Teaching, because Learning is already Reinvented – discurs TEDxTârgu Mureș – 21 aprilie 2017

Despre proiectul Boovie – Testimonial participare la eveniment. 15 Noiembrie 2019

Promovează cursul „Managementul carierei didacticte” dezvoltat împreună cu Iulia Măndășescu

Online education during a time of pandemic: Teachers` perspective of online education, digital competencies, and the post-covid-19 legacy.

Integration of ICT Methods for teaching and learning in post-covid schooling. Self-perception and trust in digital competencies development of Romanian teachers.