Raluca Ana Medesan

Raluca Ana Medesan

Vizitează pagina

Selectează o Pagină

Pe măsură ce vedem educatorii forțați să facă tranziția spre învățământul la distanță, echipa noastră va fi prezentă pentru a ajuta, asculta și sprijinii profesorii și elevii.

Pentru a face conectarea mai ușoară și pentru a răspunde întrebărilor voastre (fără ca acestea să se piardă într-un feed de rețea socială), am creat comunitatea Profesorul Digital.  Ne dorim să fie o resursă pentru bune practici, tips & tricks, și împărtășirea experiențelor personale despre cum să predăm eficient la distanță.

Pentru a vă alătura comunității, a primi ajutor și a împărtășii idei cu alți educatori și cu echipa noastră, vă invităm să vă creați un cont aici.

Dezvoltarea comunității

Noi vom adăuga resurse utile tuturor profesorilor și vom răspunde solicitărilor. Dacă aveți exemple despre cum reușiți să predați eficient online, vă rugăm să le împărtășiți în zona de Discuții generale sau să ni le trimiteți prin formularul de contact și le vom publica noi.

Suntem aici să vă sprijinim

A fi profesor este printre cele mai provocatoare meserii în vremuri normale, iar astăzi trăim orice, numai vremuri normale nu. Vă mulțumim pentru ceea ce faceți zi de zi, dar mai ales pentru mobilizarea din aceste zile.

Nu sunteți singuri! Echipa noastră este aici să vă ajute. Vom continua să comunicăm și să creăm resurse.