Raluca Ana Medesan

Raluca Ana Medesan

Vizitează pagina

Selectează o Pagină

Termeni și condiții de utilizare

1. Elemente definitorii ale utilizarii site-ului

www.profesoruldigital.ro este un site comercial, ce promovează și oferă servicii de formare profesională continuă a adulților.

Utilizator: orice vizitator, client, cumpărator (persoana fizica sau juridica) care acceseaza paginile site-ului: www.profesoruldigital.ro

Accesarea si utilizarea oricarei informatii ale acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in continuare.

Ne rezervam dreptul de a modifica aceste prevederi fara nicio notificare prealabila, versiunea in vigoare fiind cea disponibila la adresa “Termeni si conditii”. Orice alta variantă a acestora se considera nula.

Garantam vizitatorilor acces pe acest site, cu scopul de a vizita, viziona, cumpara si contacta reprezentantii Profesorul Digital prin metodele disponibile pe pagina de Contact.

Interzicem vizitatorilor si utilizatorilor dreptul de a modifica si schimba continutul paginilor, de a descarca (download) imaginile sau textele folosite pe site, de a folosi (partial sau integral) unul dintre elementele folosite pe site.

De asemenea, prin prezenta politica de Termeni si Conditii, nu oferim dreptul de a folosi elementele site-ului in scopuri comerciale, fara a avea acordul scris obtinut in prealabil de la reprezentantii societății.

2. Dreptul de autor (copyright)

Intregul continut al site-ului (imagini, texte, explicatii, sloganuri, simboluri, elemente de grafica web, colaj de imagini, texte, s.a.m.d.) sunt proprietatea Profesorul Digital. In cazul în care continul sau unul dintre elementele mentionate mai sus au fost create si obtinute de la o terta parte prin contract scris si semnat in prealabil, acestea se supun aceleasi politici ale drepturilor de autor reglementata de legea nr. 8/1996 si tuturor legilor ce privesc proprietatea intelectuala aflate in vigoare. Profesorul Digital interzice folosirea tuturor elementelor enumerate mai sus ce privesc continutul site-ului si isi rezerva dreptul de a alerta autoritatile in cazul in care suspecteaza ca una dintre prevederile legilor in vigoare este incalcata.

3. Serviciile si politica preturilor

Toate serviciile promovate pe site-ul www.profesoruldigital.ro sunt comercializate de Profesorul Digital. Preturile serviciilor sunt actualizate periodic, si se pot schimba oricand fara nicio notificare prealabila.

Toate preturile sunt finale, exprimate in lei, la care se adauga TVA. Profesorul Digital isi rezerva dreptul de a schimba descrierile, specificatiile si tariful serviciilor fara a-si notifica utilizatorii, vizitatorii sau clientii existenti.Tariful fiecarui program de formare este afisat pe pagina descriptiva a programului respectiv. Tarifele pot fi ajustate conform politicii de discounturi a companiei.

4. Participarea la programele de formare – Condiții generale:

Înscrierea la curs se realizează prin completarea unui formular de înscriere, unic pentru fiecare program. Confirmarea locului se realizează prin achitarea taxei de participare. Aceasta include toate materialele didactice, prestația trainerului, certificat de participare. Beneficiarul va achita taxa de participare integral, prin virament în contul Prestatorului, până la data scadenței facturii fiscale.

Profesorul Digital îşi rezervă dreptul de a modifica datele de derulare ale programului, în situațiile in care numarul minim de cursanţi necesar pentru o desfășurare optimă nu este atins sau disponibilitatea trainerului se schimbă din motive obiective.

Dacă la data planificată si confirmată inițial, programul de training nu se poate derula din motive obiective, beneficiarul (participantul) va fi notificat, consultat asupra disponibilității sale și înscris(ă) la o dată imediat urmatoare conform planificarii disponibile pe website-ul nostru, secțiunea “calendar”. In cazul indisponibilității la noua dată propusă, i se va returna integral plata.

În cazul in care beneficiarul renunță la participarea la programul de formare, trebuie sa comunice acest lucru în scris, pe e-mail contact@profesoruldigital.ro cu cel puţin 5 zile lucrătoare înainte de data la care este programată sesiunea de training. Beneficiarul poate opta pentru reprogramarea la o dată ulterioară sau restituirea taxei de participare în cazul în care aceasta a fost platită deja.

Renunțarea totală la curs cu mai putin de 5 zile lucrătoare inainte de data inceperii cursului implică perceperea unei taxe de penalizare de 25% din contravaloarea cursului, reprezentând cheltuieli administrative. Penalizarea nu se va percepe în cazul în care cursantul optează pentru un alt curs cu dată de începere ulterioara celui inițial. Procedura de renunțare nu este acceptată decât o singură dată.

Nefinalizarea cursului din motive imputabile Profesorul Digital confera Beneficiarului dreptul de a solicita si de a obtine restituirea unei sume proportionale cu orele de curs neprestate pana la finalizarea acestuia.

5. Colectarea datelor personale

Profesorul Digital are acces la datele personale colectate, putand sa-si exercite drepturile de a folosi aceste date in conformitate cu Legea 677/2001. Datele personale transmise prin formularele de incriere la cursuri servesc strict emiterii facturii fiscale si derularii programului de formare profesionala ales de catre beneficiar, urmand a fi sterse o data ce pastrarea lor nu mai este necesara, conform prevederilor legale.

Vizitand www.profesoruldigital.ro, utilizatorii sunt de acord ca activitatea lor sa fie inregistrata prin cookies, in scop statistic pentru colectarea si agregarea datelor cu privire la numarul de vizitatori, timpul si comportamentul lor online. Profesorul Digital foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii datelor colectate de catre terte persoane. De asemenea, Profesorul Digital nu va vinde niciodata datele colectate catre terte parti.

6. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.profesoruldigital.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Profesorul Digital nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Profesorul Digital nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului. Profesorul Digital nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul sau.

7. Politica de confidentialitate

Profesorul Digital nu colecteaza informatii personale ale utilizatorilor fara acordul lor in prealabil. Societatea nu va comercializa, nu va impartasi si nu va da spre folosinta orice informatii cu caracter personal ale utilizatorilor sai catre terte parti, conform politicii de confidentialitate disponibila mai jos.

Profesorul Digital garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Toate aceste informatii vor putea fi folosite numai de catre societate pentru a informa utilizatorul cu privire la eventuale oferte speciale, promotii, campanii de promovare etc. La cererea utilizatorilor, societatea isi asuma obligatia de a sterge din baza de date orice informatie cu caracter personal.

Profesorul Digital se obliga sa ia toate masurile necesare pentru a pastra datele utilizatorilor in siguranta. Societatea nu-si asuma nicio responsabilitate si nu poate fi trasa la raspundere in cazul in care sistemul informatic de stocare a datelor a dus la pierderea, copierea sau stergerea de catre persoane neautorizate a unor date cu caracter personal.

Informatiile furnizate de catre utilizatori pentru site-ul www.profesoruldigital.ro pot fi folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (contactare a personalului societatii, abonarea la newsletter etc.). Profesorul Digital nu furnizeaza adresa de email a utilizatorilor la terte parti, nu incurajaza spam-ul si nu face niciodata publice datele furnizate de clientii sai fara acordul prealabil in scris al acestora.

Orice incercare sau tentativa de uz neautorizat in baza de date sau in fisierele Profesorul Digital va fi pedepsita de organele competente conform legilor in vigoare. Accesul la baza de date este autorizat numai pentru anumite persoane angajate ale societății, si orice tentativa de a schimba, copia sau sterge orice informatie din baza de date va fi considerata o tentativa de fraudare.

8. DISPOZITII FINALE

Orice masura, problema sau incident care nu este acoperit de prezenta politica de Termeni si Conditii se poate solutiona pe cale amiabila in baza unei cereri scrise adresate conducerii Profesorul Digital in termen de 30 zile. Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu politica de confidentialitate si cu termenii si conditiile listate pe aceasta pagina.